Försäljningsinformation

Kontakt

Snabbaste sättet att kontakta oss är via e-post. Jag försöker alltid att besvara meddelanden inom en arbetsdag. Använd kontaktformuläret här på hemsidan.

 

Priser

Alla priser är angivna med svensk moms inkluderad.
Innehar F-skattesedel.

Priserna på hemsidan uppdateras ibland. Jag friskriver mig från felaktiga priser på hemsidan. Vid sådan ändring av priset meddelas alltid kunden före leverans och möjlighet finns att ångra köpet.

Vill du ha en custombyggd pedal som kommer vi tillsammans överens om ett pris för just det exemplaret.

 

Betalning

Betalning sker i förskott till bankgiro.
Återkommande kunder har möjlighet att betala mot faktura.

 

Frakt/leverans

Fraktkostnaden är 50 kronor inom Sverige. Jag skickar med Posten och använder oftast deras gröna vadderade påse. För säkrare postgång kan jag skicka som rekommenderat som då kostar 60 kronor extra.

 

Ångerrätt

Mitt mål är att alla kunder ska vara nöjda med produkterna. Jag tillämpar ”nöjd kund garanti”, är du inte nöjd så kontaktar du mig och vi löser det.

Som konsument omfattas du av konsumentköplagen, konsumenttjänstlagen och distansavtalslagen. Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar.

Alla eventuella tillbehör skall returneras och originalförpackningen ska i förekommande fall användas. Saknade tillbehör etc debiteras med självkostnadspris.

Du ska alltid kontakta mig via e-post innan du returnerar varan. Returnerad vara ska packas så att den inte skadas vid transport.